Before and Afters

Gepubliceerd op 12 oktober 2020 om 12:46

Hi!

Hier zijn we dan, een eerste blog post! Aangezien jullie het toch allemaal wel heel erg leuk vinden om voor en na te zien van foto's, heb ik besloten om daar maar gelijk de eerste blog post van te maken.

Hou er rekening mee dat een bewerking van een foto altijd is hoe het op het moment voelde voor de fotograaf. Heftig of helemaal niet bewerkt. Bewerking is een deel van fotografie, het is wat jouw style je style maakt!

Nou, laten we maar eens beginnen met de voor en na foto's!

Leuk om te zien, toch? De voor en na foto's. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Laat het weten in de reacties hier onder. Ook eventuele vragen kun je kwijt onder de blog post.

Al mijn foto's bewerk ik in Adobe Lightroom en Adobe Photoshop. Wil jij nou zelf ook je foto zo bewerken? Neem dan een kijkje bij de workshops die ik aanbied. Hier kun je ook informatie vinden over een (online) Lightroom/Photoshop workshop.

Ik ben benieuwd of jullie zelf nog een foto hebben waar van jullie een voor een na foto van willen zien. Je kunt mij dat laten weten via de reacties hier onder of via mijn Instagram @mandyroetingfotografie of Facebook Mandy Roeting Fotografie en dan zal ik deze nog toevoegen aan de post.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.