T A R I E V E N

Standaard

 

- Uitgebreide fotoshoot van je hond.

- 10 digitale, na bewerkte foto's op groot formaat en voor op web geleverd op een luxe USB-stick.

- Zelf de foto's uitkiezen.

- De mogelijkheid om foto's na te bestellen.

- Inclusief een fotopakket t.w.v. €25,-

€180,-

 


Reiskosten

De bovenstaande getoonde prijzen zijn exclusief reiskosten. De eerste 40km zijn gratis, daarna word er €0,19 per km berekend. Wil je liever geen reiskosten betalen? In de omgeving Westland worden geen reiskosten gerekend. Neem contact met mij op over de mogelijkheden.

 

Locatie

Een fotoshoot kan op allerlei verschillende locaties. Zelfs in de stad! Neem contact met mij op als je twijfelt over de locatie.

Nabestellen

Voor €20,- per foto kun je extra foto's bij bestellen, deze foto's worden geleverd op hoge resolutie, zonder logo. Een web versie word meegeleverd voor op social media.

 

Opties

Fotopakket €25,-

Een fotopakket met je favoriete foto's afgedrukt op hoogwaardige kwaliteit. Alle foto's die zijn geleverd worden geprint op het formaat 13x19cm

 


Voor de fotoshoot

 

Je kunt een fotoshoot boeken door contact met mij op te nemen via het contact-formulier. Wij zullen via de e-mail contact hebben over de datum, de tijd en de locatie van de fotoshoot. De voorkeur van locatie gaat uit naar mooie gebieden, denk aan bos, heide, duinen etc. Mocht dit niet mogelijk zijn zullen wij samen naar een geschikte locatie kijken in de buurt. In de zomer gaat de voorkeur uit naar een tijd voor 11:00 of na 18:00 vanwege het harde zonlicht.

De fotoshoot kan 72 uur van te voren kosten loos worden afgezegd. Wordt er later afgezegd, wordt er 25% van de kosten in rekening gebracht. Bij noodgevallen en slecht weer wordt de fotoshoot kosten loos verzet.

De kosten van een fotoshoot kunnen van te voren overgemaakt worden of contant worden betaald op de locatie.

 

Tijdens de fotoshoot

 

Tijdens de reportage nemen wij de tijd en geduld die er nodig is. Sommige honden zitten niet graag stil, dit kan gebeuren, wij zullen alle tijd nemen om het hond meer op zijn/haar gemak te laten voelen.

Mocht je niet ervaren zijn met fotoshoots is dit helemaal niet erg, ik zal je begeleiden in het proces.

De hond krijgt een jachtlijn van mij om, die kan later weggewerkt worden in Photoshop. Zijn/haar eigen halsband mag, maar houd er rekening mee dat dit kan afleiden op de foto's. Tuigjes zijn bij niet welkom, dit heeft grote negatieve invloeden op de foto's.

 

Na de fotoshoot

 

Na de fotoshoot ontvang je de persoonlijke nabestel-pagina ontvang je binnen 7 dagen na de fotoshoot samen met een voorproefje. Hier kun je uit alle (goed gelukte) foto's kiezen welke jij graag bewerkt wilt hebben. Ook kan je hier eventueel extra foto's nabestellen. Voor de kosten van eventuele nabestellingen kun je vinden bij het kopje nabestellingen. Na dat je de foto's uitgekozen hebt, ontvang je de foto's binnen 3 weken. Mocht dit langer duren wordt dit altijd aangegeven via de mail. De nabestel-pagina blijft 1 jaar online staan, na deze periode worden de foto's offline gehaald. Deze zijn echter altijd weer aan te vragen.