T A R I E V E N

- Uitgebreide fotoshoot van jou en je paard.

- 12 digitale, na bewerkte foto's op groot formaat en voor op web geleverd op een luxe USB-stick.

- Zelf de foto's uitkiezen.

- De mogelijkheid om foto's na te bestellen.

- Inclusief een fotopakket t.w.v. €25,-

€275,-

 


Reiskosten

De bovenstaande getoonde prijzen zijn exclusief reiskosten.

De eerste 40km zijn gratis, daarna word er €0,19 per km berekend.

Er zijn vaste korting-prijzen voor verschillende natuurgebieden.

 

Mastbos Breda, Marellenweg €17,-

Soesterduinen, Beaufortlaan €25,-

Loonse en Drunense duinen, Bosch en Duin €25,-

Ginkelse heide, Ede €30,-

Herperduinen, Bosweg €35,-

Posbank, Rheden €40,-

 

Weet jij een ander mooi natuurgebied, die niet in het lijstje staat? Neem dan contact op, en wie weet ontvang je korting op de reiskosten!

 

Nabestellen

Voor €20,- per foto kun je extra foto's bij bestellen, deze foto's worden geleverd op hoge resolutie, zonder logo. Een web versie word meegeleverd voor op social media.

 

Opties

Fotopakket €25,-

Een fotopakket met je favoriete foto's afgedrukt op hoogwaardige kwaliteit. Alle foto's die zijn geleverd worden geprint op het formaat 13x19cm

 

USB-stick €25,-

Geen USB-stick gehad bij je pakket, maar je wilt er wel graag een?

Je ontvangt de USB-stick met jouw uitgekozen foto's, incl. nabestellingen. De USB-stick is gepersonaliseerd met je eigen naam en je naam van het dier.

 


Tips & Tricks

 

Tijdens de fotoshoot zal ik natuurlijk genoeg aanwezig zijn om jou aan te sturen, maar wat zijn echt dingen waar je aan moet denken vóór de fotoshoot?

Het eerste waar je aan moet denken is dat je paard mooi schoon is, je kunt je paard wassen, maar dit is niet altijd nodig. Bedenk bij wassen ook dat je paard nog een aantal uur nat is, dit is te zien op foto's en zal het resultaat minder mooi maken. Bedenk ook wat je wilt met de manen en staart van je paard, wil je ze los, in een vlecht of geknot? Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar losse manen, maar dit mag je ten allen tijden natuurlijk zelf beslissen.

Bedenk ook wat je om het hoofd van je paard wilt. Ik beschik altijd over foto halsters, dit zijn dunne halsters, die in Photoshop weggewerkt kunnen worden, zo lijkt het dus net of jouw paard los staat. Mocht dit geen optie zijn voor jou en je paard, kun je het beste een leren halster of een net hoofdstel om doen. Zorg dat deze dan netjes is en mooi gepoetst.

Naast je paard, sta jij ook nog op de foto, als je dit wilt. Bedenk wat je aan wilt, stem dit goed af op het weer. Qua kleur is het vaak het mooiste om rustige/natuurlijke kleuren aan te trekken. Patronen of streepjes kunnen wel, maar maken de foto vaak drukker. Mocht je een gestippeld of bont paard hebben is een gestreept of patronen shirt niet echt een goede combinatie. Qua broek is een spijkerbroek vaak al prima, effen kleuren mogen uiteraard ook. Jurken zijn ook altijd mooi voor op de foto.

 

Mocht je nog andere vragen hebben kun je mij altijd een e-mail sturen.

 

Jurken te leen


Voor de fotoshoot

 

Je kunt een fotoshoot boeken door contact met mij op te nemen via het contact-formulier. Wij zullen via de e-mail contact hebben over de datum, de tijd en de locatie van de fotoshoot. De voorkeur van locatie gaat uit naar mooie gebieden, denk aan bos, heide, duinen etc. Mocht dit niet mogelijk zijn zullen wij samen naar een geschikte locatie kijken in de buurt. In de zomer gaat de voorkeur uit naar een tijd voor 11:00 of na 18:00 vanwege het harde zonlicht.

De fotoshoot kan 72 uur van te voren kosten loos worden afgezegd. Wordt er later afgezegd, wordt er 25% van de kosten in rekening gebracht. Bij noodgevallen en slecht weer wordt de fotoshoot kosten loos verzet.

De kosten van een fotoshoot kunnen van te voren overgemaakt worden of contant worden betaald op de locatie.

 

Tijdens de fotoshoot

 

Tijdens de reportage nemen wij de tijd en geduld die er nodig is. Sommige paarden staan niet graag stil, dit kan gebeuren, wij zullen alle tijd nemen om het paard meer op zijn/haar gemak te laten voelen. Vaak na een tijdje is het paard wat rustiger en kunnen wij de foto's nemen. Het belangrijkste is om op dat moment rustig en ontspannen te blijven.

Mocht je niet ervaren zijn met fotoshoots is dit helemaal niet erg, ik zal je begeleiden in het proces. Het is niet altijd makkelijk om model te staan, maar ik zal jullie zo goed mogelijk vertellen wat te doen. De fotoshoot begint altijd met portret foto's, daarna worden de actie foto's genomen. Aan het einde kunnen er rijfoto's worden genomen. Actie foto's worden gemaakt aan de longe met een fotohalster, die later in Photoshop weggewerkt kunnen worden.

 

Na de fotoshoot

 

Na de fotoshoot ontvang je de persoonlijke nabestel-pagina ontvang je binnen 7 dagen na de fotoshoot samen met een voorproefje. Hier kun je uit alle (goed gelukte) foto's kiezen welke jij graag bewerkt wilt hebben. Ook kan je hier eventueel extra foto's nabestellen. Voor de kosten van eventuele nabestellingen kun je vinden bij het kopje nabestellingen. Na dat je de foto's uitgekozen hebt, ontvang je de foto's binnen 3 weken. Mocht dit langer duren wordt dit altijd aangegeven via de mail. De nabestel-pagina blijft 1 jaar online staan, na deze periode worden de foto's offline gehaald. Deze zijn echter altijd weer aan te vragen.