Privé workshop

 

Wil jij graag leren hoe je sfeervolle foto's kunt maken van mens en dier? Dit kan in een privé workshop bij mij! Ook als je graag je skills wilt verbeteren kun je bij mij terecht. In de privé workshop wordt de basis, de fotoshoot zelf en het nabewerken behandeld. Doordat er 1 op 1 aandacht is gebeurd dit allemaal op jouw eigen tempo en ingevuld naar jouw behoeftes.

De privé workshop vindt plaatst bij mij thuis, of bij jou op locatie*.

De kosten voor een privé workshop zijn €350,-.

* Op locatie worden er reiskosten in rekening gebracht, deze bedragen €0,19 cent per kilometer vanaf 2691NE te 's-Gravenzande.

 


Workshop Lightroom/Photoshop

 

Kan jij al aardig wat van fotografie, maar weet je nog maar weinig van Lightroom en Photoshop? Lightroom in combinatie met Photoshop word heel veel gebruikt in de wereld van (dieren) fotografie. Van het wegwerken van fotohalsters/lijnen tot het dier op een andere achtergrond plaatsen, het kan allemaal.

 

Lightroom + Photoshop voor beginners

De werking van deze programma's en wat je er mee kunt.

De kleuren van RAW-foto's bewerken in Lightroom.

Het wegwerken van een fotohalster/lijnen.

Het werken met maskers en lagen.

Het vervangen van iets in de foto (bijv. een oor of oog)

De finishing touch.

 

Lightroom + Photoshop voor gevorderden

De kleuren van RAW-foto's bewerken in Lightroom.

De werking en handigheid van presets.

Het werken van een fotohalster/lijn en het wegwerken van grotere objecten.

Het werken met maskers en lagen.

Het vervangen van iets in de foto (bijv. een oor of oog)

Kleuren aanpassen.

Het vrijstaand maken van een object.

Het veranderen van de lucht.

De finishing touch.

 

De workshop is privé, doordat er 1 op 1 aandacht is gebeurd dit allemaal op jouw eigen tempo en ingevuld naar jouw behoeftes.  De workshop vindt plaatst bij mij thuis, of bij jou op locatie*.

De kosten van een beginner of gevorderden workshop zijn €175,-.

 

Mocht er iets niet tussen staan wat je wel graag wilt leren, neem dan contact met mij op. Wij kunnen dan bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Let er op dat bij een gevorderden workshop iets minder van de programma's zelf uitgelegd word. Weet je niet zeker onder welke categorie jij valt? Neem dan even contact op.

* Op locatie worden er reiskosten in rekening gebracht, deze bedragen €0,19 cent per kilometer vanaf 2691NE te 's-Gravenzande.

 

*NIEUW* Online Workshop Lightroom/Photoshop

 

Wil je graag een workshop Lightroom/Photoshop maar kijk je tegen het reizen of de reiskosten aan? Of heb je liever niemand op bezoek in deze tijd? Dan is de online workshop zeker wat voor jou. De inhoud van de online workshop is hetzelfde als de inhoud van de reguliere Photoshop workshop, het enige verschil is dat wij beide uit onze eigen werkruimte werken.

Via Skype kun je makkelijk online bellen en het scherm delen. Je hebt geen camera nodig maar wel een microfoon. Een microfoon is vaak ingebouwd in oortjes of een koptelefoon.

 

De online workshop heeft zoals de reguliere ook twee niveaus, zie hier onder voor meer informatie. De kosten van een beginner of gevorderden workshop zijn €175,-.

Reviews workshop

Esther S.

Online Photoshop workshop (Nederlands)

Door een actie die Mandy samen met collega fotograaf Emma heeft opgezet ben ik de gelukkige winnares geweest van een workshop. Ik heb van Mandy een privé workshop nabewerking gehad. Mandy legt alle stappen heel duidelijk uit en uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden.

Toen ik een aantal dagen na de workshop toch nog ergens tegen aan liep heeft zij zelf een korte tutorial hierover voor mij gemaakt. Naar aanleiding
daarvan kreeg ik ook nog eens een aantal actions van haar.
Mocht ik nog eens meer over nabewerken willen weten, weet ik absoluut waar ik wezen moet.
Ik raad de cursussen van Mandy dan ook echt aan!
Mandy, nogmaals bedankt!

Hamid S.

Online Photoshop workshop (Engels)

Ik kom van Iran en ik volg Mandy al voor een lange periode. Ik was blij toen ze de online Photoshop workshop aanbood, dus die heb ik gelijk gevolgd. Ze is super geduldig. Ik stelde veel vragen en die heeft ze allemaal goed beantwoord. Tijdens de Photoshop workshop viel de stroom uit! Wanneer het probleem opgelost was heb ik haar gevraagd om weer opnieuw te beginnen en ik was verrast dat ze dat wilde doen. Dat is zo aardig! Ik hoop dat ik snel weer met haar mag werken.